Jan Lavaert

DIT IS JAN!

Na een schildersopleiding bij Edugo campus Glorieux te Oostakker waar ik de basis van het schildersvak aanleerde, heb ik tien jaar ervaring opgedaan in loondienst.

In 2009 heb ik de stap gezet naar het ondernemerschap en werd Schilder-en decoratiewerken Jan Lavaert een feit en kan ik u dus meer dan 20 jaar vakbekwaamheid aanbieden.

Mijn ambitie is dan ook om de klant van A tot Z te begeleiden in het totaalproject van schilderwerken in zijn/haar woning.

Naast mijn beroep als schilder tracht ik ook de gulden middenweg te vinden tussen werk en ontspanning. Hierbij trek ik geregeld mijn loopschoenen aan om een aantal keer in de week te gaan lopen. Daarnaast probeer ik nog voldoende tijd vrij te maken voor mijn twee (b)engeltjes Lukas & Féliz en mijn vrouw Nathalie.

Contacteer mij